He aha ka Boxranker?
He ʻōnaehana helu a loiloi ʻo Boxranker e loiloi i E kūʻai i ka papa helu kelepona nā huahana a me nā lawelawe e pili ana i nā ʻano like ʻole. E noʻonoʻo i kahi ʻōnaehana helu e hele ma mua o nā loiloi hōkū maʻalahi. ʻO ka pahuhopu o Boxranker ke hāʻawi i kahi loiloi hohonu, koʻikoʻi, a me ka ʻike piha o ka waiwai, ka maikaʻi, a me ka hana o kahi huahana. ʻAʻole wale ia e ʻōlelo inā maikaʻi ka huahana; wehewehe ia no ke aha he maikaʻi a pehea e hoʻohālikelike ai i nā mea ʻē aʻe. Hoʻokumu ʻia kēia ʻōnaehana helu ma kahi algorithm paʻakikī e noʻonoʻo i ka ʻikepili mea hoʻohana, nā loiloi akamai, nā kikoʻī huahana, a me nā mea ʻē aʻe.
Ka mana o ka ʻikepili a me ka loiloi hohonu
Ma ka puʻuwai o Boxranker ka mana o ka ʻikepili. Hoʻohana ka ʻōnaehana i ka nui o ka ʻikepili e hana i nā helu pololei. No ka laʻana, ke loiloi nei i kahi kelepona hou, ʻaʻole e nānā wale ʻo Boxranker i nā loiloi o ka mea kūʻai. E nānā pū ʻo ia i ka maikaʻi o ka pahupaʻiwikiō, ke ola o ka pākaukau, ka wikiwiki o ka mea hana, a me ka hoʻohālikelike ʻana i nā hiʻohiʻona ʻē aʻe o ke kumu kūʻai like. Hoʻokaʻawale ʻia kēia ʻikepili āpau i loko o kahi helu hoʻokahi maʻalahi e hoʻomaopopo. ʻO ka hopena he mea hana maikaʻi no nā mea kūʻai e hoʻoholo i nā hoʻoholo kūʻai ʻoi aku ka maikaʻi.
Pehea e hoʻopili ai i nā mea kūʻai?
No ka mea kūʻai, ʻo Boxranker kahi mea pāʻani. Ma mua o ka hoʻolimalima ʻana i nā hola e heluhelu ana i nā loiloi a me ka hoʻohālikelike ʻana i nā kikoʻī, hiki iā lākou ke nānā i ka helu Boxranker e loaʻa koke ai kahi manaʻo o ka waiwai o ka huahana. No ka laʻana, inā ʻoe e kūʻai ana i kahi kīwī hou, ʻaʻole pono ʻoe e loea i nā hiʻohiʻona āpau. Hiki iā ʻoe ke ʻimi i nā hiʻohiʻona me nā helu Boxranker kiʻekiʻe a hilinaʻi i ka loiloi hohonu a ka ʻōnaehana. Hoʻomaʻamaʻa kēia i ka hana kūʻai a hoʻemi i ka pilikia o ke kūʻai ʻana i kahi huahana haʻahaʻa. ʻAʻole ia he ʻōlelo e nānā ʻole i nā loiloi ʻē aʻe, akā he wahi hoʻomaka ikaika loa ia.
Nā pōmaikaʻi no nā ʻoihana a me nā mea hana
ʻAʻole maikaʻi wale ʻo Boxranker no nā mea kūʻai. Hāʻawi pū ia i nā pōmaikaʻi koʻikoʻi no nā ʻoihana a me nā mea hana. Ma ka nānā ʻana i ko lākou helu Boxranker a me nā helu o nā mea hoʻokūkū, hiki i nā hui ke ʻike i nā wahi e hiki ai ke hoʻomaikaʻi. Inā ʻo ka helu o kā lākou huahana he haʻahaʻa ma muli o ke ola pākaukau pōkole, hiki iā lākou ke hoʻokomo i ka hoʻomaikaʻi ʻana i kēlā ʻaoʻao i ka hoʻomohala ʻana i ka huahana e hiki mai ana. Hāʻawi ʻo Boxranker i ka ʻike koʻikoʻi e pili ana i ke ʻano o ka huahana ma ka mākeke. Hiki i kēia ke kōkua i nā ʻoihana e noho hoʻokūkū a ʻoi aku ka maikaʻi o kā lākou huahana e hoʻokō i nā pono o ka mea kūʻai.

Ka wā e hiki mai ana o ke kūʻai hale kūʻai ʻo Boxranker
Ke manaʻo nei au he wā e hiki mai ana ka ʻoihana kūʻai hale kūʻai ʻo Boxranker. I ko mākou lilo ʻana i ʻike ʻike nui, e ʻimi ana ka poʻe kūʻai i nā ala ʻoi aku ka maikaʻi e hoʻoholo ai. Hāʻawi ʻo Boxranker i kahi hopena kūpono. Ke hele nei ka ʻōnaehana ma mua o nā loiloi kumu a hāʻawi i kahi loiloi maikaʻi, hohonu, a me ka ʻike. Ma ke ʻano he poʻe kūʻai, hiki iā mākou ke hoʻohana i kēia e hoʻoholo i nā hoʻoholo akamai, a ma ke ʻano he ʻoihana, hiki iā mākou ke hoʻohana i kēia e kūkulu i nā huahana maikaʻi aʻe.