Kajeno Inbound Marketing e ntse e phahama 'me lik'hamphani li fetohile litsebi tsa ho hohela baetapele. Empa ho thoe’ng ha batho baa ba fihla ba kokota monyako oa rōna? Joang ho mo fetola moreki? Sehloohong sa kajeno u tla bona malebela a 8 a ho eketsa phetoho ea hau ea moetapele.
Ha ho tluoa tabeng ea leano la ho rekisa, ho na le lihlooho tse fapaneng tseo u ka li nahanang e le hore u ka haha bothata ba hau 'marakeng le ho finyella lipakane tsa hau. Sehlooho se seng le se seng se na le bohlokoa ba sona bakeng sa boemo bo fapaneng ba leano, 'me ho bohlokoa hore lihlooho tsohle li hokahane hore leano le atlehe.
'Me sehlooho sa bohlokoa bakeng sa katleho ea leano lefe kapa lefe la ho bapatsa Lintlha tsa Imeile ke phetoho ea li-lead ho ba bareki. Ka hona, sehloohong sena re fana ka malebela a 8 a ho eketsa phetoho ea hau ea lead le ho etsa hore leano la hau la ho bapatsa le atlehe haholoanyane.
1 - Tseba bamameli ba hau
Ho bonahala ho hlakile, empa hangata ha ho joalo. E le hore u fetole litsamaiso tsa hau, u lokela ho etsa bonnete ba hore lihlopha tse hlahisoang letšolong la hau li tsoa ho bareki ba ka bang teng.
Ka hona, ho bohlokoa hore u tsebe bamameli ba hau, ho fumana lintlha tse qaqileng mabapi le:
Lilemo
Thobalano
Boemo ba thuto
matla a ho reka
Mosebetsi
Maemo a lenyalo
Bothata boo u batlang ho bo rarolla
Haeba sehlahisoa sa hau se hloka letsete le leholoanyane, ha ho na lebaka la ho hohela batho ba nang le matla a tlase a ho reka, ba nyalaneng le bana ba babeli kapa ba bararo.
U hloka ho bonts'a sehlahisoa sa hau ho batho ba nepahetseng.
2 - Se ke oa qhekella lipapatso tse tšehelitsoeng
Batho ba bangata ba fumana liphetho ka mokhoa o itekanetseng mme ba khotsofetse ke letšolo la bona. Empa ho ke ke ha latoloa hore sephethephethe se tšehelitsoeng se sebetsa hantle hanyane.
Lebaka ke hobane, ka mofuta ona oa lipapatso, u ka khetha ka ho khetheha mofuta oa mosebelisi oa marang-rang eo u batlang ho mo bontša papatso, kahoo o eketsa katleho ea leano la hau.
3 - Ponahalo ke ea bohlokoa!
Ho tloaelehile hore batho ba phehisane khang ka liphello tse mpe tsa ho ameha ka ho feteletseng ka ponahalo. Empa 'nete ke hore ha ho tluoa tabeng ea ho rekisa, ponahalo ke ea bohlokoa.
Re libopuoa tsa kutlo, 'me pono ke tšusumetso ea bohlokoa haholo ea kutlo bakeng sa ho kopana le lefatše le kantle. Ka hona, ponahalo e na le tšusumetso e matla haholo tabeng ea ho etsa liqeto.
'Me ha ho tluoa tabeng ea lihlahisoa tsa' maraka, boko ba rona bo bonahala bo e-na le molao o reng ha u ntse u kenya chelete ka ho kenya liphutheloana, sehlahisoa seo ke sa bohlokoa haholo. 'Me ke seo u hlokang ho se fetisetsa ho moetapele oa hau ho ba fetolela ho bareki.
8 Malebela a ho eketsa phetoho ea hau ea lead
-