Lajme Google
Google do të fillojë të japë më shumë informacion në lidhje me rezultatet e kërkimit tuaj
Google është krijuar për të renditur qindra miliarda faqe, duke gjetur rezultatet më të përshtatshme dhe më të besueshme bazuar në termat e kërkimit të përdorur.
Megjithatë, sistemi nuk është i pagabueshëm dhe rezultati jo gjithmonë përputhet saktësisht me pyetjen. Për këtë arsye, aktualisht vetëm në Shtetet e Bashkuara , kompania ka vendosur të përmirësojë panelin e saj “Rreth këtij rezultati” .
Brenda tij tani do të mund të gjeni disa nga faktorët më të udhëheqësi i whatsapp rëndësishëm të përdorur nga Kërkimi i rezultatet me pyetjet, si përputhja e fjalëve kyçe dhe termave të lidhur , si dhe lidhjet me fjalë të ngjashme me të njëjtin pyetje . Më në fund, brenda panelit të përditësuar tani do të jetë e mundur të shikohen faktorët e rëndësisë lokale , si gjuha e përdorur për kërkimin ose vendndodhjen .
Google ADS zbaton politikën e re të kriptomonedhës
Mashtrimet e kriptomonedhave janë lëshuar fjalë për fjalë në ueb. Kjo është arsyeja pse Google ka vendosur të marrë masa të reja për të parandaluar që motori i saj i kërkimit të veprojë si mjet për këto kurthe.