Influence & Co. i ndihmon kompanitë të lidhen përmes përmbajtjeve vërtet tërheqëse dhe inovative. Ofertat e tyre kryesore përfshijnë Markimin Ekzekutiv, Strategjinë e Marketingut të Përmbajtjes dhe projekte specifike të përmbajtjes në shkallë më të gjerë, si Infographics dhe ebooks.
Influence & Co është rritur Të dhënat e WhatsApp nga dy punonjës në mbi 75 në dy vitet e fundit dhe ka zyra në Columbia, Kansas City dhe St. Kompania është kthyer në një lider mendimi për media të ndryshme dhe kompani botuese online.
Influence & Co. beson se përmbajtja është mjeti më i fortë për të nxitur biznesin, për të gjeneruar drejtime dhe shitje dhe për të krijuar marrëdhënie vërtet të qëndrueshme me klientët. Ata krenohen që janë ekspertë në këtë fushë, të cilët mund t'i ofrojnë kompanisë suaj përmbajtjen më cilësore dhe më me ndikim për të ndihmuar biznesin tuaj të maksimizojë ROI-në e tij.
5 kompani që dominojnë marketingun e përmbajtjes
Përdorimi i të dhënave të mëdha për personalizim
Gjithmonë kërkimi drejt mënyrave të reja për të personalizuar dhe personalizuar është një pjesë integrale e një strategjie përmbajtjeje. Përveç kësaj, inkorporimi i të dhënave dhe analizave duhet të fokusohet në vlerë dhe të largohet nga produkti dhe shitjet. Pra, ndërsa tregtarët e përmbajtjes sigurisht që duhet të mbajnë një sy në gypin e shitjeve, ata duhet të jenë gjithmonë në kërkim të mënyrave të reja dhe të papritura për t'u ofruar klientëve një përvojë autentike.
Influencer Marketing
Marketingu me ndikim mund të ofrojë mundësi të mëdha për bizneset në të gjitha spektret për të përmirësuar angazhimin e tyre, konvertimet dhe ROI pa shpenzuar domosdoshmërisht shumë. Ndonjëherë gjithçka që duhet është të lidhni një personazh të famshëm në produktin tuaj. Herë të tjera, mund të nënkuptojë bashkëpunimin në një fushatë inovative që arrin në shtëpi si për audiencën e ndikuesit, ashtu edhe për tuajin.
Gjëja më e mirë në lidhje me marketingun me ndikim është se ai mund t'ju japë mundësinë të mendoni jashtë kutisë dhe të përqendroheni në veprime ose ngjarje (për shembull, qëndrueshmëri ose iniciativa bamirësie) për t'i bërë audiencat të mendojnë përtej produktit.
Tendencat kryesore në marketingun e përmbajtjes
-